Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


PRODUCTES NATURALS I ECÒLOGICS

productes-naturals_01

Els productes alimentaris de qualitat i artesans són productes elaborats d'una manera natural en obradors artesanals, el consumidor podrà trobar tota mena de productes, gran varietat de carns, formatges, embotits, iogurts, melmelades, gelees, coques... de tot el territori català.

L’apreciació renovada de la producció artesanal, especialment notòria en l’alimentació, té a veure amb la sensibilització vers la qualitat en el menjar i amb la confiança que inspira un sector que coneix del tracte directe amb el client.

La demanda de productes artesans augmenta a Catalunya, un sector que gaudeix del favor d’un públic que veu en aquests aliments una garantia de qualitat i elaboració tradicional i poc a poc s’amplien les propostes al nostre país.

Un exemple són les sis comarques de l'Alt Pirineu i l'Aran que han creat un nou producte turístic que unirà el senderisme amb els productes agroalimentaris autòctons de la serralada. El projecte es diu "Nous senders, un camí conjunt cap a l'ocupació" i ja s'ha començat a posar en marxa. Els usuaris de la ruta, que també es podrà fer amb bicicleta, obtindran informació dels productes de cada comarca així com dels establiments on els poden comprar o menjar i també podran visitar els obradors dels productors que decideixin obrir -lo.

Aquí us presentem una sèrie de propostes perquè comenceu a gaudir dels productes naturals de la nostra terra...

productes-naturals_02

L’alternativa és aquí, un món més natural.

vedella