Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


El restaurant barceloní Lasarte aconsegueix tres estrelles Michelin

La cuina catalana està d’enhorabona. Acabada de presentar la nova Guia Michelin, per la temporada 2017, Barcelona ha aconseguit les seves primeres tres estrelles i quatre restaurants catalans han entrat a la llista, sent la regió espanyola que ha obtingut més nous estrellats.

El restaurant Lasarte de Barcelona ha estat reconegut amb la màxima distinció de la guia francesa. Amb aquest guardó, Martin Berasategui, xef de l’establiment barceloní, es converteix en l’espanyol més premiat per la Guia Michelin, amb un total de vuit estrelles, avançant d’aquesta manera a la catalana Carme Ruscalleda, que en suma set.

Martin Berasategui Lasarte

Céleri i Xerta de Barcelona, Ca l’Arpa de la gironina Banyoles, La Boscana de la lleidatana Bellvís i L’Antic Molí de la tarragonina Ulldecona, s’han incorporat enguany a la llista d’estrellats. Tots set establiments han estat premiats amb una estrella nova.

Ruscalleda

Destaquen també els restaurants catalans que han aconseguit mantenir les estrelles que ostentaven. Continuen amb tres estrelles El Celler de Can Roca (Girona), dels germans Roca, i Sant Pau (Sant Pol de Mar), de Carme Ruscalleda. Mantenen les dues estrelles Àbac (Barcelona), de Jordi Cruz, Miramar (Llançà), de Paco Pérez, Les Cols (Olot), Enoteca (Barcelona), de Paco Pérez i Moments (Barcelona), de Raül Balam.

Finalment, els que han conservat l’estrella rebuda són Alkimia (Barcelona), de Jordi Vilà i Sonia Profitós, Pakta (Barcelona), d’Albert Adrià, Malena (Gimenells), Els Brancs (Roses), Tickets (Barcelona), dels germans Adrià, Hoja Santa / Niño Viejo (Barcelona), d’Albert Adrià i Paco Méndez, Emporium (Castelló d’Empúries), Dos Palillos (Barcelona), d’Albert Raurich, Nectari (Barcelona), de Jordi Esteve, Lluerna (Barcelona), de Victor Quintillà i Mar Gómez, Bo.Tic (Palamós), Fogony (Sort), Torreó de l’Indià (Xerta), de Francesc López Gilabert, Koy Shunka (Barcelona), Les Magnòlies (Arbúcies), Els Tinars (Sant Feliu), Can Bosch (Cambrils), Tres Macarrons (El Masnou), de Miquel Aldana, Rincón de Diego (Cambrils), de Diego Campos, Massana (Girona), La Fonda Xesc (Gombrèn), Estany Clar (Berga), Ca l’Enric (Lloret de Mar), Can Jubany (Calldetenes), de Nandu Jubany i Anna Orte, La Cuina de Can Simon (Tossa de Mar), Els Casals (Sagàs), Capritx (Terrassa), D’Artur Martínez, Angle (Barcelona), de Jordi Cruz, Via Veneto (Barcelona), de Sergio Humada, Fonda Sala (Olost), Roca Moo (Barcelona), dels germans Roca, Fonda Gaig (Barcelona), de Carles Gaig, Hofmann (Barcelona), Hisop (Barcelona), Dos Cielos (Barcelona), dels bessons Javier y Sergio Torres, Cinc Sentits (Barcelona), de jordi Artal, Caelis (Barcelona), de Romain Fornell, Casamar (Llafranc), Les Moles (Ulldecona) i L’Ó (Sant Fruitós de Bages), de Jordi Llobet.

Celler Can Roca